Hur Du blir medlem

Är Du intresserad av Sportfiske? Bra, det räcker för att bli medlem! Lygnerns Sportfiskeklubb är ett glatt gäng som gärna hittar på aktiviteter tillsammans.
Det kan vara allt från pimpelevenemang under vintern, havsöringspremiärer på våren, klubbtävlingar i alla möjliga typer av fiske till resor till bra fiskevatten.
Titta under rubriken "Aktiviteter" så hittar du de mest aktuella sakerna.

Om Du vill bli medlem betalar du 50:-/år för vuxen och 20:-/år för junior upp t o m 18 år på bankgironummer 391-7333 och det är viktigt att skriva namn och adress på inbetalningen så Tobias vet vart han skall skicka klubbinfo och dylikt, om du har några andra frågor om medlemskapet kan du e-maila Lygnernssportfiskeklubb

Det kan nämnas att killen på bilden är en av våra nuvarande medlemmar
Nicklas Herbertsson. Han har varit med sedan starten och är redan en erfaren storfiskare i både söt- och saltvatten.