Klubben

Lygnerns Sportfiskeklubb bildades den 24 April 1996. Det var en sammanslagning av den tidigare klubben The Maggots och ett gäng fiskeintresserade från Lygnerns södra del.
Klubblokalen är belägen i Lerbäcks samlingslokal i Staborg. Se Karta tryck på GPS-kordinater i kartan

Patrik Bramfors

Kassör

Jonas Eriksson

Sekreterare

Håkan Hedby

Tävlingsledare

Christoffer Heurlin

Bernt Olofsson

Revisorer

Hans Lundberg

Klubbrekordsansvarig

Anmäl klubbrekord till Klubbrekord

Anmälan skall innehålla namn på fiskaren ,Fiskens längd i cm, Fiskens vikt i gram, Fiskevatten , Fiske sätt , Fångst datum, ,Bete , och en bild i jpeg där man kan se fisken storlek.

Regler för klubbrekord och vandringspriset Årets fisk

· Fiskaren måste vara medlem i Lygnerns Sportfiskeklubb INNAN fisken fångas.

· Fisken måste anmälas till den klubbrekordansvarige, dock senast före innevarande kalenderårs utgång

· I övrigt följer vi helt sportfiskarnas storfiskregistreringens regler se länk:

Medlemsavgifter

Vuxen kostar 100:-/år och ungdom t.o.m. 18 år 20:-/år Klubbens bankgironummer: 391-7333

Ramp i Staborg

Rampansvariga:

Hasse Herbertsson

Rampavgift 50kr per gång , avgift betalas på på plats i anvisat skåp
Medlem+rampavgift 1 kalenderår 250:- , 500 kr för övriga, kortet gäller kalenderår.
Övernattning vid brygga 25:-/natt
Årskort köpes hos Bengt Robertsson 0703-139139.

Rampkort skall läggas väl synligt i framrutan och det är personlig det får inte överlåtas
överträdde bötas med 100 kr och kan medverka till avstängning .
P-plats ingår och bil och släpp skall ställas på anvisad plats.
Anvisningar finns vid rampen.

Klubbrabatter

Mot uppvisande av medlemskort kan du göra bra affärer på fiskeutrustning i de nedanstående butikerna:

Wollmars sportfiske - Borås lämnar 10 % på hela sortimentet
Skene Järn - Lämnar 15 % rabatt på sportfiskeutrustning
Sportfiskebutiken i Kållered – Lämnar 15 % på sportfiskeutrustning som finns hemma i butiken. Ingen rabatt på elektronik.
Jensen & Englund Marine AB Arendalsvägen 17, SE-434 95 Kungsbacka Tel 0300-744 12 – Lämnar 15 % på båttillbehör.

Kontakt

Om Du vill bli medlem kontaktar du enklast Patrik Bramfors eller e-maila Lygnernssportfiskeklubb